Pressreleaser & Nyheter

Nya generationen R serien frontlastare reference

Med enkel till- och frånkoppling, smidig, snabb och exakt hantering, högre nyttolaster och maximal mångsidighet, är nya generationen R-serien frontlastare från John Deere framtagna för att sätta en ny europeisk produktivitetsstandard.
De nya frontlastarna har konstruerats specifikt för John Deere traktorer utrustade med miljösteg IV traktorer, men är också kompatibla med äldre miljösteg III A och III B traktorer. De nya lastarna är speciellt ämnade för animalieproducenter, och kommer att ersätta nuvarande H-serien för traktorer i mellansegmentet.
Modellbeteckningen på John Deere frontlastare kommer också att ändras, för att vara i linje med de senaste traktormodellerna. Den första av tre siffror markerar vilken traktorserie lastaren är kompatibel med, och följs av två siffror som anger lastarstorlek plus en bokstav som anger specifikationsnivå. En 623R frontlastare är alltså kompatibel med 6M- och 6R-serien traktorer i mellansegmentet, med högsta specifikationer.
R-serien frontlastare har samma avancerade design som de nya John Deere 6R och 6M miljösteg IV traktorerna. Lastarramen har ändrats och sikten framåt och åt sidan har förbättrats. Lampornas placering är optimalt anpassade till traktorn. De nya lastarna har också konstruerats för anpassning till maximal framaxelrörelse, maximal styrvinkel, stänkskärmar och stora hjul.
R-serien frontlastare kommer att finnas tillgängliga från november 2015. Bland funktionerna kan nämnas omplacerade vridpunkter på lastarramen, nya bussningar och en ökad brytvinkel som ger upp till 10 procent högre lyftkapacitet. Standardutrustning vid leverans inkluderar nya lastarfästen och automatisk låsning av lastarramen. Ett snabbt klick och du är redo att börja arbeta. Tillkoppling av skopor och redskap görs lika enkelt direkt från hytten med den automatiska redskapslåsningen.
För att uppfylla individuella kundbehov, erbjuder John Deere olika parallellföringsalternativ: utan parallellföring och mekanisk eller hydraulisk parallellföring. Som tillval erbjuds John Deeres unika automatiska återgångsläge (RTP Plus), en spjutspetsteknologi som tillåter materialhantering med högsta precision av alla redskap.

UPP