Kuva: OP jasto logo
op jasto huvud maskiner transparent 1704
kuulumme op gruppen

Kokonaisratkaisut kierrätykseen ja jätteenkäsittelyyn

OP jasto Suomi tarjoaa ammattimaisia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti sekä mobiili- että kiinteäasenteisisina kierrätys- ja jätteenkäsittelyalalla.

1999 perustetun yrityksen kotipaikka on Oulussa. Yritys on vuosien ajan ollut Doppstadt-maahantuoja ja AtlasCopcon jälleenmyyjä. Lisäksi toimitamme teriä ja varaosia sekä huollamme kaikenmerkkiset iskuvasarat. Henkilökunnallamme on pitkä yli 20 vuoden kokemus iskuvasaroista jo 1990-luvulta alkaen Krupp-maahantuojan palveluksessa.
Jasto Oy toimi myös Krupp-hydraulivasaroiden maahantuojana 1999-2002 ennen yhteistyötä Atlas Copcon kanssa.
 
Olemme aloittaneet yhteistyön turkkilaisen valmistajan Inan Makinan kanssa ja ottaneet tuotevalikoimaamme heidän MTB hydrauliset lisälaitteet, kuten iskuvasarat, pulveroijat, leikkurit, tärylätkät, purku- ja lajittelukourat. Kysy lisää!

Jatkuva kehitys ja mukautuminen

Uudet ajat asettavat uusia vaatimuksia kierrätykselle mm ergonomian ja työympäristön suhteen. Seuraamme tarkasti alan tekniikan kehitystä. Huoltokorjaamomme muovautuu tuotteidemme kehityksen mukaisesti tarjoamalla aina ajanmukaista palvelua.

Suurimmat tavarantoimittajamme ovat:

doppstadt logo

DOPPSTADT tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ympäristöalan kierrätyslaitteita mm seulontaan, lajitteluun, erotteluun, murskaukseen ja haketukseen. Laitteita on sekä mobiili- että kiinteäasenteisina. Kierrätyksen “Dream Team”.
Lue lisää...

SennebogenNY LOGO

SENNEBOGEN mallistosta löytyvät tehokkaat koneet satamiin, terminaaleihin, kierrätykseen ja romupihoille sekä puun käsittelyyn.
Lue lisää...

InanMakina logo

INAN MAKINA tarjoaa laajan valikoiman MTB hydraulisia lisälaitteita, kuten mm iskuvasarat, betoninpulveroijat, leikkurit ja kourat ja tämän lisäksi käsikäyttöisiä hydraulilaitteita.
Lue lisää...

Logo Magni grey

MAGNI valmistaa kurottajia monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia työlaitteita.
Lue lisää...